• Alla produkter

Lediga tjänster

KAM till expansiva Wulff Supplies!

Är du en riktig stjärna på B2B försäljning, har erfarenhet från förbrukningsbranschen och har ett brinnande intresse för att skapa nya kontakter? Är du driven, självgående och strukturerad?

Då har du alla möjligheter att bli en stjärna hos oss i ett starkt växande bolag i branschen!

Om du är redo för en ny utmaning tycker vi att du skall höra av dig till oss med din ansökan.

OM FÖRETAGET

Wulff Supplies är en totalleverantör av förbrukningsvaror med fokus mot större företag. Wulff levererar produkter till många olika branscher som tex servering, butik, kontor, lager och industri. Företaget har verksamheter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Koncernens huvudkontor är placerat i Espoo, Finland där bolaget är marknadsledande och den tredje största aktören inom segmentet på den nordiska marknaden. 

Wulff Supplies satsar och vill ha med dig på resan med utgångspunkt från Stockholm eller Göteborg. Här har du möjligheten att arbeta i en bred säljroll i nära samarbete med dina 35 kunniga kollegor runt om i landet.

Wulff Supplies arbetar aktivt med miljö och kvalitét. Företaget arbetar löpande med att säkerställa att de produkter som erbjuds till kunder och partners är tillverkade enligt etiskt acceptabla principer. Målet är att ständigt förbättra tillverkningsmiljön och arbetsvillkoren ur ett etiskt och socialt perspektiv, detta såväl för lager, tillverkningsenheter, leverantörer och underleverantörer. 

Arbetsuppgifter

Som Key Account Manager på Wulff Supplies arbetar du i en bred roll där du ansvarar för ett antal befintliga kundkontrakt som du skall utveckla till en ny nivå. Med ditt kontaktnät kommer stort fokus ligga på att hitta nya kunder. Du arbetar självständigt i ditt distrikt som KAM och har stöd av din försäljningschef samt dina kunniga kollegor runt om i landet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är driven, strukturerad, självständig och van att driva affärer framåt! 

• Vi söker dig som har erfarenhet av såväl uppsökande som utveckling av befintlig försäljning.  

• Du har erfarenhet av att ta kontakt med ansvariga med strategiska positioner/högre beslutsfattare, såsom inköpare, och/eller VD.  

• Du är en framgångsrik relationsbyggare och har ett genuint intresse av att driva och genomföra affärer liksom att skapa långsiktiga relationer till våra kunder.  

• Du drivs av att göra affärer och att se resultat samt är van att jobba i högt tempo. 

• Har erfarenhet från förbrukningsbranschen i en liknande roll.  

• B-körkort är ett krav.

• Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vidare har du mycket goda datakunskaper samt en vana att arbeta i Excel.  

Attraktivt löneläge med fast lön, generöst bonussystem samt fina förmåner.

ÖVRIGT

Har du frågor om tjänsten eller vill skicka in din ansökan så gör du det på nedan adress.

rekrytering@wulffsupplies.se