På grund av situationen med coronaviruset är vissa produkter tillfälligt slutsålda.

Lediga tjänster

Wulff Supplies i Ljungby söker dansktalande person till Kundservice.

Vi behöver stärka upp vårt erfarna kundserviceteam med ytterligare medarbetare. 

Vi söker dig som:

• talar och skriver obehindrat på både svenska och danska – det är ett absolut krav.

• har tidigare erfarenhet inom kundservice eller liknande serviceroll med god vana att hantera telefon- och kundkontakter. 

• har kunskaper i Excel

• har erfarenhet att arbeta i ERP system - Infor M3/Movex/Intentia är meriterande

• person är strukturerad, initiativtagande och brinner för att erbjuda fantastisk service i varje kundkontakt. För att lyckas i rollen krävs att du är självgående och inte väntar på att få arbetsuppgifter till dig utan vågar testa själv och gör detta med stor nyfikenhet och driv. Då rollen innefattar flera arbetsmoment krävs också att du är flexibel, kan prioritera rätt och inte stressar upp dig i onödan.

Vi ser med fördel att du är en lagspelare med ett intresse för förbättringsarbete. Vi erbjuder ett varierande arbete där du är delaktig i och ansvarar för de flesta vanligt förekommande arbetsuppgifterna på en kundservice.

Arbetstiden är dagtid 07.30 – 16.30

Tjänsten är en tillsvidareanställning, företaget har kollektivavtal.

Har du några frågor om tjänsten kontaktar du Anja 0372-775601 eller anja.olsson@wulffsupplies.se

Din ansökan, på svenska eller danska, skickar du till per.holmen@wulffsupplies.se


Wulff Supplies är en nordisk totalleverantör av förbrukningsvaror och levererar till företag i många olika branscher med fokus på segmenten servering, butik, kontor och industri. Företaget har verksamheter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Koncernens huvudkontor är placerat i Espoo, Finland där bolaget är marknadsledande och den tredje största aktören inom segmentet på den nordiska marknaden.