Lediga tjänster

Wulff Supplies söker en produktadministratör med hållbarhetsperspektiv


Om tjänsten

Wulff Supplies AB utökar sitt hållbarhetsarbete och ska nu förstärka teamet med en kreativ och strukturerad administratör. Vill du vara med på Wulff Supplies hållbarhetsresa är detta ett lysande tillfälle för dig som älskar administration och hållbarhet.

Den här tjänsten är på heltid med placering i Ljungby.


Arbetsbeskrivning

Du kommer att ha en variation av arbetsuppgifter under din arbetsvecka.

Stor del av rollen handlar om produktadministration. Dvs samla in masterdata och produktdata till artikeluppläggningar samt att kontinuerligt uppdatera de produkter som finns i registret. Artikelvård är ett ständigt pågående arbete och det kommer bland annat vara din uppgift att de som är kunder till Wulff Supplies alltid möts av välformulerad information och en trevlig produktbild på hemsidan.

Du kommer att assistera hållbarhetschefen i det löpande hållbarhetsarbetet, ta fram enklare redovisningar och upprätthålla rutiner inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö och brandskydd.

Med tiden kommer du att utveckla dig själv och rollen som är kopplad till Wulffs hållbarhetsvision.


Vi söker dig som

Wulff Supplies AB söker dig som har en gymnasieutbildning och känner dig trygg i att kommunicera både på svenska och engelska i tal och i skrift. Har du erfarenhet av affärssystemet Movex eller produktadministration i ett annat affärssystem är detta meriterande - men inte ett krav. Det viktiga är att du vill lära dig och vill bli en skicklig administratör.

Kunskaper eller erfarenheter från hållbarhetsarbete och eller kvalitetsarbete är meriterande.

Tycker du om att vara en intern specialist inom ditt område och ge intern service och vara ett aktivt stöd i din organisation?

Allra viktigast för att lyckas i den här rollen är du som person. Det du inte kan vill du lära dig och det du redan kan vill du utveckla. Kan du formulera dig i tal och skrift på ett säljande vis och ha det där ögat för detaljer som är avgörande för kundens upplevelse ska du verkligen trycka på ansökningsknappen.

Läs mer om hur du ansöker på Moniticos sida: